Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
První kávová zrna se na Haiti dostala z Martiniku, a jelikož Haiti disponovalo a disponuje ideálními klimatickými podmínkami, začala tu žít vlastním životem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
První kávová zrna se na Haiti dostala z Martiniku, a jelikož Haiti disponovalo a disponuje ideálními klimatickými podmínkami, začala tu žít vlastním životem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Hawaii Kona je prémiová káva, kterou prostě a jednoduše musíte ochutnat. Na Havaji se totiž pěstuje ve vulkanické půdě, která jí dodává nezaměnitelné oříškové aroma a jemnou, vyváženou chuť s minimální aciditou, tóny skořice, čokolády i karamelu. Dopřát si exkluzivní kávu tak nebylo nikdy jednodušší
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Hondurasu patří mezi nejkvalitnější druhy kávy na světě. Pěstuje se v nadmořské výšce 300 až 2000 m nad mořem a je pověstná svou harmonickou vůní a chutí. Velice často se používá při přípravě směsí.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Hondurasu patří mezi nejkvalitnější druhy kávy na světě. Pěstuje se v nadmořské výšce 300 až 2000 m nad mořem a je pověstná svou harmonickou vůní a chutí. Velice často se používá při přípravě směsí.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Indická káva si své příznivce získala už jenom specifickým způsobem přípravy. Jde totiž o jediný druh kávy na světě, který se připravuje za pomoci tzv. monsooningu. Zelená káva je při něm vystavena značné vlhkosti, což se odrazí na její barvě i chuti.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Indická káva si své příznivce získala už jenom specifickým způsobem přípravy. Jde totiž o jediný druh kávy na světě, který se připravuje za pomoci tzv. monsooningu. Zelená káva je při něm vystavena značné vlhkosti, což se odrazí na její barvě i chuti.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Indonésie je káva s bohatou a plnou chutí, kterou si vychutnáte v jakoukoliv denní dobu. Jde o příjemně silnou a kořeněnou kávu s decentní kyselostí a bohatými tóny lehkého karamelu a čokolády, které jsou korunovány příjemným lískooříškovým aroma.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Indonésie je káva s bohatou a plnou chutí, kterou si vychutnáte v jakoukoliv denní dobu. Jde o příjemně silnou a kořeněnou kávu s decentní kyselostí a bohatými tóny lehkého karamelu a čokolády, které jsou korunovány příjemným lískooříškovým aroma.
můžete mít 11.6. - 12.6.
S kávou Irish Cream jste se už určitě někdy potkali. Minimálně třeba v kávových automatech dostupných na kterémkoliv nádraží nebo v kterémkoliv obchodě. Naše káva však není instantní, jedná se o prémiovou arabiku s aroma whiskey zjemněné smetanou.
můžete mít 11.6. - 12.6.
S kávou Irish Cream jste se už určitě někdy potkali. Minimálně třeba v kávových automatech dostupných na kterémkoliv nádraží nebo v kterémkoliv obchodě. Naše káva však není instantní, jedná se o prémiovou arabiku s aroma whiskey zjemněné smetanou.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Na Jamajku kávovníky přivezl roku 1725 guvernér sir Nicholas Lawes. Ten se také zasloužil o rozšíření plantáží do dalších oblastí ostrova. Jamajka patří mezi nejvyhledávanější oblasti, kde se pěstuje káva. Neváhejte a vyzkoušejte jednu z nejkvalitnějších káv na světě.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Jáva sice neprodukuje nijak závratně vysoké množství arabiky, ale o to více si na ní dávají tamní pěstitelé záležet. A na rozdíl od všech okolních států nemá jejich káva takovou aciditu a dokonce se jí daří potlačovat i zemitou chuť, která spoustě konzumentů nevyhovuje.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Jáva sice neprodukuje nijak závratně vysoké množství arabiky, ale o to více si na ní dávají tamní pěstitelé záležet. A na rozdíl od všech okolních států nemá jejich káva takovou aciditu a dokonce se jí daří potlačovat i zemitou chuť, která spoustě konzumentů nevyhovuje.
můžete mít 11.6. - 12.6.
O tom, že by se káva v Jemenu vůbec někdy pěstovala, jste dost možná nikdy ani neslyšeli. Přitom se jedná o opravdu exkluzivní kávu, která se po staletí pěstuje a sklízí stále stejným osvědčeným způsobem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
O tom, že by se káva v Jemenu vůbec někdy pěstovala, jste dost možná nikdy ani neslyšeli. Přitom se jedná o opravdu exkluzivní kávu, která se po staletí pěstuje a sklízí stále stejným osvědčeným způsobem.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Jen málokterá země disponuje tak vulkanizovanou půdou jako Kamerun. A i když se zde samozřejmě nedaří všem plodinám, pro kávu je to naprosto ideální. No a když se dobrá půda spojí s vhodnými klimatickými podmínkami a poctivou péčí tamních pěstitelů, vznikne káva, kterou prostě nejde nemilovat.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Jen málokterá země disponuje tak vulkanizovanou půdou jako Kamerun. A i když se zde samozřejmě nedaří všem plodinám, pro kávu je to naprosto ideální. No a když se dobrá půda spojí s vhodnými klimatickými podmínkami a poctivou péčí tamních pěstitelů, vznikne káva, kterou prostě nejde nemilovat.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Není snad nikdo, kdo by neznal karamel. Tahle lahodná pochoutka z mléka a cukru se používá již desítky a stovky let a dokonce slaví svůj vlastní den. My v Latino Café moc dobře víme, jak populární karamel je, a proto jsme se rozhodli jím ovonět i naši kávu.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Není snad nikdo, kdo by neznal karamel. Tahle lahodná pochoutka z mléka a cukru se používá již desítky a stovky let a dokonce slaví svůj vlastní den. My v Latino Café moc dobře víme, jak populární karamel je, a proto jsme se rozhodli jím ovonět i naši kávu.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jeden z vůbec nejkvalitnějších druhů plantážních káv, má bohatou plnou chuť s jemnou ovocnou příchutí a krásnou vůní.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jeden z vůbec nejkvalitnějších druhů plantážních káv, má bohatou plnou chuť s jemnou ovocnou příchutí a krásnou vůní.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Kolumbijskou kávu si můžete vychutnat i ve variantě bez kofeinu. Toho byla zbavena za pomoci tzv. švýcarského mokrého procesu, aniž by tím jakkoliv utrpěla její výjimečná chuť. Švýcarský mokrý proces spočívá ve výlučné práci s vodou a kávovými filtry.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Kolumbijskou kávu si můžete vychutnat i ve variantě bez kofeinu. Toho byla zbavena za pomoci tzv. švýcarského mokrého procesu, aniž by tím jakkoliv utrpěla její výjimečná chuť. Švýcarský mokrý proces spočívá ve výlučné práci s vodou a kávovými filtry.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Kávě jsme propadli před mnoha lety a od té doby hledáme způsoby, jak vylepšit chuťové zážitky našich zákazníků, ale i naše vlastní. Proto jsme se rozhodli, že vybereme ta nejkvalitnější zrna z pěstitelských oblastí po celém světě, dovezeme je do České republiky a až tady je upražíme v naší pražírně. Jen díky tomu si vychutnáte šálek skutečně čerstvé kávy.